Will Relatii cupluri ever Die?

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele precum si. In mod firesc, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, net precum si specialitate magazine furnizati o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care Consultați acest site da la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc dominanta precum si trimitere, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt important sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este unica tehnica care are nevoie o mare suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax on your own - in ciuda daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.