20 fapte amuzante despre relațiile cupluri

Cele mai bune filme erotice din toate timpurile

Toate aceste filme au puncte de referinta minute in cinema - momente realizat utilizarea lui pentru a solicita, titilati, si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire suprem interpretare a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, examineaza din exterior limitari ale obscuritate - mult astfel incat am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre 2 personalitati niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de haine cateva perechi mai mare, sau mai scurt, decat reperat in un vizualizator viata; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau fraza sugerand inimaginabil, de asemenea neasteptat definitie. La fel de natural, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub idilic, somptuos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca selectarea cel mai Accesați site-ul web eficient sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte de mancare si, de asemenea interese. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu inregistrare legat de sex precum si romantic vise, le le dezvaluie. Cantitatea de cinefili vizionat, spune, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat stea a aparut in un bikini, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si actor sau starlet in un rol care indeplinit sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar prins momente de atractie, interes sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, bolnav, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista doar in virtutea principal - in special, ca privat dorinta ramane suprimat, ignorat sau depasit de politic responsabilitate, daca nu la fel emotional precum si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati vedete in intreaga lume a descrie un contrar situatie - un barbat atat de asaltat de dezastru ca poate doar scapa in legat de sex rautate. Controversa cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, definitiv nuanta cum se vede eficiente si, de asemenea film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de omonim copicats si copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete calatorit globul, copulat minunat, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele unic precum si gandite in foarte propriu metoda. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o superioara adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan criterii, dar gender roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

image

The Piano (1993)

Jane Campion a creat precum si ghidat acest uimitor pelicula referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de servitute pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda precum si mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste referitoare la trecut precum si, existent, sex si dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat si dezvoltarea momente critic pentru viata lor psihologica.