15 sfaturi despre sex De la experți din industrie

Sexting: Cum sa faci sex la telefon

Ramaneti in o relatie de lunga distanta conexiune sau doar nu parca parasiti casa dvs. diseara, sexul telefonic este o modalitate de a obtine intim cu inca Vizitați acest site unul persoana dintr-o alta locatie.

Ce este sexul pe telefon?

Sexul telefonic este o conversatie telefonica orientata spre sex pe tot parcursul pe care ambii insotitori de obicei se masturbeaza. Cand termenul a fost utilizat la foarte devreme anii 1980, acesta in principal mentionat comercial disponibile usor mesaje pre-inregistrate sunet. Astazi, sexul telefonic poate descrie o gama vasta de comunicare, constand din suna cu un fan sau specialist sex pe telefon sofer, sexting, precum si video conversatie. Cupluri in distante lungi conexiuni (LDR) poate se bazeaza pe sex pe telefon pentru a descoperi afectiune si pastreaza partea fizica a lor relatie activ.

7 sfaturi pentru a face sex pe telefon

Sexul pe telefon este unic-de-un-tip pentru fiecare cuplu si trebuie sa oglindeasca dvs. precum si, interesele companionului dvs. rata de interese precum si limite. Daca pur si simplu incepand, mai jos sunt cateva sex pe telefon indicii.

Cerere aprobare. Chiar daca nu va atingeti fizic, sexul telefonic este in continuare un sex, asa ca asigurati-va va obtineti dvs. companion entuziast aprobare inainte trimitere nuduri sau participare orice atractiva. Este este necesar pentru a invata precum si, respect limitele partenerului dvs., constand din cand sunt precum si nu sunt disponibile usor pentru sex la telefon.

Set starea de spirit. Obtineti confortabil asigurandu-va zona dvs. este complet privat precum si liber de devieri. Creativitate este cruciala pentru cel mai eficient sex pe telefon, precum si este mult mai mult mai usor de pornit atunci cand nu esti lateral sau ingrijorat. Asta indica oprire notificari pe dispozitiv pe care il folositi, securizarea usii, aprinderea o lumanare, si, de asemenea, asigurandu-va aveti preferat sex articole de joaca, lubrifiant, si, de asemenea, orice altceva ar putea aveti nevoie in apropiere.

Nu omite activitate sexuala. Descoperiti o cale de a functiona activitate sexuala in telefonul dvs. sex regulat. Intreband „Ce poti folosesti?” este o astfel de linie o traditionala incat a devenit a devenit un cliseu, dar incet naratiune in mod specific unde va aflati si ceea ce faceti este un mare mod pentru a activa imaginatia dvs. imaginatie. inca o mod de a construi anticipare este de a trimite insotitorului cateva atractiv texte prinin afara zilei, dezvoltare la mult mai lunga sesiune de sex pe telefon in timpul noptii. (Asigurati-va ca obtineti permisiunea insotitorului inainte de trimiterea acestora in timpul functioneaza ore.).

Incepeti numai cu audio. Utilizare casti sa va asigurati ca puteti fi complet fara maini. Incepe cu unele fierbinte povestire, apoi prezenta gemete si, de asemenea, respiratie puternica pe masura ce va masturbati si in cele din urma orgasm.

Obtineti imaginativ cu video. Video clip adauga un uimitor masurare la sexul telefonului. Dvs. precum si insotitorul dvs. puteti face randuri alunecand. La fel ca cu sexul in persoana, poate fi distractiv sa schimbati pozitii, oferind insotitor diverse vederi ale corpului tau precum si stimuland singur in diverse moduri.

image

Impartaseste o fantezie. Exista o multime de metode de a introduce fantezie la experienta sexuala de pe telefon, de la simplu necurat vorbeste cu rol joaca pentru definire complicat circumstante impreuna. Auzind ​​detalii puncte insotitorul intentioneaza sa termina cu iti poti declansa creativitatea. Daca jocul de rol sau construirea un vis de la baza nu este in carti, puteti intotdeauna ridica un precedent comun legat de sex experienta pentru a obtine mingea rulare („Retineti ca timpul cand noi ... ").

Verifica erotica unul cu celalalt. Daca tu si, de asemenea, partenerul tau bucura-te recenzand erotica, acordand atentie la erotica audio, sau vizionare pornografie, incercare inclusiv care in telefonul tau sex regulat. Check out sau acordarea atentiei la erotica este si o minunata metoda la deschide vocabularul sexual al telefonului.

Definiti ce se intampla. Sexul pe telefon este totul despre rezumate. Vorbeste despre ceea ce imbraci, cum seamana, ce miroase, precum si exact cum te atingi singur. Fii conturat in ceea ce priveste, spune deLune, precum si scufunda in minut: au de fapt inceput, nu este nevoie de cerinta de a fi timid. Fii la fel de vocal ​​pe cat vrei intentionezi sa fii. Nimeni nu va poate vedea sau auzi in afara de partenerul dvs.. Acesta este totul despre amandoi dintre voi.

Scufundati-va in „vis banca”. Mentionand ce-ar fi, deLune noteaza ca telefon sexul este suplimentar "un fantastic pentru izbucnire fantezia institutia financiara. " Puteti explica lucruri care transforma pe dar ca poate nu nu ati intentionez sa performanta in viata reala. Unele idei: sex public, cum ar fi intr-un parc sau o biblioteca. Sau sex in o masina, un avion sau intr-un restaurant elegant toaleta. Pe langa setari, puteti explica legat de sex scenarii, cum ar fi datorie joc, grup sex sau BDSM.

Da instructiuni. Sau cereti-i partenerului sa va va informeze ce trebuie sa faceti. Determinarea cum, unde, si, de asemenea, cand se pot atinge este un mijloc de a face lucruri interactiv pentru amandoi. Acesta de asemenea pur si simplu ajuta cu fluxul discutii si, de asemenea, prezinta o dinamica dominanta / supusa, care poate fi placut pentru amandoi.

Doar solicitati sa ascultati. Poate nu sunteti gata sa vorbiti chiar acum dar inca doriti incercati sex pe telefon. Daca sunteti cu adevarat in incercarea asta cu insotitorul dvs., intrebati daca ei ar dori sa fii atent sa te masturbezi. Acesta este un fantastic metoda de a prezenta insotitorului dvs. senzualitate sexul telefonic da o relatie, fara presiunea de performanta la capatul lor.