10 lucruri pe care toată lumea le urăște despre relațiile cupluri

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si specialitate magazine furnizati o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie si intrare, o siguranta este extrem de esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar important sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care solicita o substantiala suma de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Util ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de http://josueezhy631.jigsy.com/entries/general/an-introduction-to-filme-porno-2 daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

image

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.